Една от най-популярните светски двойки у нас отпразнува първата

...
  Една от най-популярните светски двойки у нас отпразнува първата
Коментари Харесай

1 година любов: Златка и Благой празнуват първа годишнина

 

Една от най-популярните всемирски двойки у нас отпразнува първата си годишнина дружно. Става въпрос за плеймейтката Златка Райкова и футболиста Благой Георгиев.

Двамата си честитиха празника в Instagram. 

" По-важното е,че аз открих индивида и дамата, която постоянно съм търсел. Намерих любовта, която по този начин и не намирах. Намерих приятеля, на който мога да разгадавам постоянно. Намерих индивида, който ще застане постоянно зад мен без значение събитията. Маци, благодаря ти, че те има и че си с мен ", признателен е Благой.

" Любов моя, за една година ти ми даде всичко, за което в миналото съм мечтала! Дай Боже, да сме постоянно дружно и да се обичаме, както го вършим в този момент всеки ден! Винаги до теб, постоянно до мен ", отвръща Златка в коментар.

Последователите им се радват на любовта им, а измежду харесалите посланията са гримьорът Цецо Андреев и миската Антония Петрова.

Двамата, макар че са дружно от едвам година, към този момент са в очакване на първия си общ правоприемник. Златка е в напреднала бременност, като бебчето се чака да се появи през есента.

Спекулациите за началото на връзката сред двамата започнаха почти по това време предходната година. Наблюдателни почитатели видяха, че двамата разгласиха едновременно фотоси от един и същи хотел в Банско.

По-късно двамата започнаха да бъдат засичани по заведения. Двойката взе участие и в Big Brother, където сякаш Благой щеше да предлага брак на Златка, само че го направи по-късно и отвън Къщата - по време на коледните празници със фамилията. 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР